PIZZA PITTA WAREGEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pitta Waregem. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:26 Lekker en snel geleverd
10 jul 2024 om 15:05 Er was ons beloofd om te leveren om 12u15 maar wij hebben dit pas mogen ontvangen om 13u15!! Mijn collega's moesten om 13u ten laatse vertrekken naar een meeting... dus niet kunnen eten! Compensatie zou zeker niet mis zijn!
30 jun 2024 om 14:37 Zeer, zeer goed. Het eten is erg warm. De persoon is erg vriendelijk. Ik ben erg blij
17 jun 2024 om 22:11 Eten is goed en vlotte levering. Maar als je cash betaald, kunnen ze niet terug geven ondanks je het bedrag hebt ingegeven dat je zal geven en ze dus weten hoeveel je moet terug krijgen….dus ik betaalde meer dan 5€ te veel door geen wisselgeld
16 jun 2024 om 22:40 Helaas geen bestek aanwezig wel gevraagd bij opmerking.
15 jun 2024 om 20:22 J'ai commandé calzone et dürüm avec un grand frites à part, le livreur m'a amené que le dürüm sans frites.. malgré que j'ai appelé pour demander ma commande mais toujours rien.. je suis déçue
15 jun 2024 om 12:42 Kwaliteit van eten is redelijk maar je kan nog altijd niet kiezen welke groenten je wilt en niet wilt op het kapsalon bijgevolg dat er veel groenten zijn en minder vlees.Bestelling was op tijd en warm.Bezorger was vriendelijk
22 mei 2024 om 19:52 Ik kreeg een totaal verkeerde bestelling. Telefonisch contact opnemen was niet mogelijk eveneens via mail geen excuses op mijn vriendelijke mail. (Fouten maken is menselijk) Jammer!
20 mei 2024 om 21:56 Lekker. Alleen jammer dat de de bestelde en betaalde ( 6 euro) 2de portie calamaris ontbrak.
11 mei 2024 om 21:00 Levertijd ok. Waren helaas de frieten bij de pita vergeten.
30 apr 2024 om 20:20 Koud . Stoere kip .teveel salade en niet genoeg vlees
29 apr 2024 om 19:40 Top top inorde, aanrader! Binnen 15min geleverd.